Search

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός Ουσταμπασίδη και Λογαρά στον εμβληματικό παράγοντα της Δόξας Τσιτσόπουλο!

Ένας απο τους πλέον εμβληματικούς παράγοντες της Δόξας Δράμας, δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή, με τον Κώστα Τσιτσόπουλο σε ηλικία 67 ετών να χάνει την μάχη με την επάρατη νόσο και να προκαλεί μεγάλη θλίψη όχι μόνο στην Δράμα αλλά και σε όλη τους ποδοσφαιρόφιλους που θυμούνται τον τρελό με την Δόξα”Τσιτσό”

Στο βιογραφικό σημείωμα του Κώστα Τσιτσόπουλο αναφέρεται πως, γεννήθηκε το 1950 στην Δράμα και έπαιξε ποδόσφαιρο για 2 χρόνια (1966-1967) στους ερασιτέχνες της Δόξας Δράμας, μαζί με Ιορδανίδη και Χατζηκαπετάνη, όπου έπαιξε και αντίπαλος με τον Γιώργο Κούδα. Με τη Δόξα ξεκίνησε ως παράγοντας, Γενικός Γραμματέας το 1979, με πρόεδρο τον μετέπειτα νομάρχη Κώστα Ευμοιρίδη μετά τον νικηφόρο αγώνα της Δόξας Δράμας με 1-0, μέσα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τελευταία φορά που ασχολήθηκε στα διοικητικά της Δόξας ήταν την περίοδο 2004-2005.

Δεν θα μπορούσαν να μην αποχαιρετήσουν τον “Τσιτσο” και Θρακιώτες που συνεργάστηκαν μαζί του στην Δόξα, όπως έκαναν ο Παναγιώτης Λογαράς και ο Νίκος Ουσταμπασίδης που δεν ξέχασαν τον Κώστα Τσιτσόπουλο και με αναρτήσεις τους στις σελίδες τους στο facebook αποχαιρέτησαν τον Κώστα Τσιτσόπουλο.

http://

http://

Share it