Search

Ολοκληρώθηκε το… κόλπο γκρόσο με Χατζηχασάνογλου για τον Εχίνο Σπορ!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Εχίνου Σπορ, ολοκληρώνοντας και τυπικά την επιστροφή του Εγιούπ Χατζηχασάνογλου στην ομάδα που ξεκίνησε και αναδείχτηκε.

Ο Εγιούπ που προ διετίας έχοντας εκπληκτικά στατιστικά για την ηλικία του στο τοπικό της Ξάνθης πήρε μεταγραφή για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, οπού είχε δύο γεμάτες χρονιές με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Το καλοκαίρι αποχώρησε απο την Κ20 της Ξάνθης, είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε ομάδα της Τουρκίας αλλά και της Γερμανίας, μάλιστα με την δεύτερη υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας για μεταπήδηση του εκεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον ξανθιώτη ταλαντούχο μεσοεπιθετικός να παίρνει την απόφαση να επιστρέψει έως τότε στην ομάδα του χωρίου του και να βοηθήσει την ομάδα του Εχίνου Σπορ.

Με την προσθήκη του Χατζηχασάνογλου η επίθεση του Εχίνου παίρνει “φωτιά”, έχοντας τον Χατζηχασάνογλου μαζί με τον περσινό πρώτο σκόρερ Γεωργιάδη, ενώ στο ρόστερ της ομάδας ανήκει και ο Τουργκάι Χότσκα τον οποίο όμως η ομάδα του Εχίνου θα χάσει καθώς ο νεαρός χαφ της ομάδα πέρασε φοιτητής στην Κρήτη.

Share it