Search

Νίκη με Ξάνθη και Σπόρτινγκ ζήτησε ο Μπέσνικ Χάσι απο τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Champions League και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν ισάριθμες νίκες κόντρα σε Ξάνθη και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Απαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν η ομάδα να κάνει το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Μπέσνικ Χάσι στη χθεσινή προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και έδωσε το σύνθημα για νίκες κόντρα σε Θρακιώτες και Πορτογάλους.

«Πάμε για δύο νίκες, σας χρειάζομαι όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες των δύο αναμετρήσεων. Ο Χάσι πλέον έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς, οι οποίοι επέστρεψαν και τέθηκαν στη διάθεσή του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες του ενόψει των δύο δύσκολων αναμετρήσεων, προκειμένου ο Θρύλος να κάνει το «2 στα 2» και να συνεχίσει την πορεία του στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Share it