Search

Μία νίκη και μια ήττα ο θετικός απολογισμός της Αθ. Γιαγτζόγλου στο Παγκόσμιο Κορασίδων!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Κομοτηναίας πρωταθλήτριας του Δημοκρίτειου, Αθηνάς Γιαγτζόγλου που σταμάτησε την πορεία της στις 16 καλύτερες Κορασίδες στην κατηγορία των 46κιλών στον κόσμο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξάγεται στην Αθήνα.

Η Θρακιώτισσα πρωταθλήτρια πέρα απο την δική της ήττα στην φάση των “16” στάθηκε άτυχη καθώς η Λούσια Λόπεζ που την απέκλεισε παρότι προηγούνταν με 10-6 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, τελικά ηττήθηκε απο την Ρωσίδα Εκατερίνα Μιχαίλοβα στερώντας απο την Γιαγτζόγλου την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ.

Για να φτάσουμε εκεί η Αθηνά Γιαγτζόγλου κέρδισε στους “32” την Πολωνέζα Ναταλία Βάλζακ, η οποία τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι την ώρα που η Γιαγτζόγλου έβγαλε την τεχνική της, με την Κομοτηναία πρωταθλήτρια να μένει εκτός συνέχειας καθώς ηττήθηκε με 10-2 στα σημεία  από την Λούσια Γεπέζ Γκουζμάν από το Εκουαδόρ.

Ωστόσο ακόμη και η παρουσία της στις 16 καλύτερες Κορασίδες στον κόσμο στην κατηγορία των 46 κιλών, αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα για την Κομοτηναία πρωταθλήτρια και τον σύλλογο του Δημοκρίτειου Κομοτηνής.

 

Share it