Search

Με Μεχία βασικό η παρολίγον έκπληξη της Ονδούρας με ΗΠΑ! Άγγιξε τη νίκη, ζωντανή και με την ισοπαλία για Μουντιάλ η Ονδούρα!!!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν Ονδούρα και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα στο Σαν Πέδρο, εκεί η οπού οι γηπεδούχοι έχοντας στην βασική ενδεκάδα τον μέσο της Ξάνθης Αλφρέδο Μεχία άγγιξαν μια σπουδαία νίκη όμως ο επιθετικός του Αμβούργου Γούντ γλύτωσε την Αμερική.

Η ομάδα της Ονδούρας ήταν  εξαιρετική σε όλο το ματς, με τον Μεχία να είναι εξαιρετικός γεμίζοντας τον χώρο του κέντρου, και κατάφερε στο 27′ με τέρμα του Ρομέλ Κουγιότο να ανοίξει το σκορ, ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα απέναντι στην άχρωμη και χωρίς ιδιαίτερες στιγμές ομάδα των Η.Π.Α.

Ωστόσο  σε μια ανύποπτη φάση στο 85′ ο Μπόμπι Γούντ ισοφάρισε για τους Αμερικάνους και διατήρησε έτσι τις Η.Π.Α. σε θέσεις πρόκρισης στο Παγκόσμιο έχοντας το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με την Ονδούρα. Μια Ονδούρα που έπεσε στην πέμπτη θέση  μετά τη νίκη του Παναμά επί του Τρινιντάντ, όμως με το παιχνίδι του Παναμά με τις Η.Π.Α. να έρχεται την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Ονδούρας έχει την ευκαιρία με θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Κόστα Ρίκα και Μεξικό να μπορέσει να διεκδικήσει ένα απο τα εισιτήρια για το όνειρο του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα η βαθμολογία και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

Ονδούρα – Η.Π.Α.  1-1

Κόστα Ρίκα – Μεξικο   1-1

Παναμάς – Τρινιντάντ και Τομπάγκο  3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μεξικό  18

2. Κόστα Ρίκα  15

3. Παναμάς   10

——————-

4. Η.Π.Α.  9

——————-

5. Ονδρούρα    9

6. Τρινιντάντ  3

*Στο Παγκόσμιο της Ρωσίας προκρίνονται απευθείας οι τρεις πρώτοι, ενώ ο τέταρτος θα παίξει σε αγώνα μπαράζ

Επόμενη αγωνιστική(6/10)

Η.Π.Α. – Παναμάς

Κόστα Ρίκα – Ονδούρα

Μεξικό – Τρινιντάντ

Τελευταία αγωνιστική(10/10)

Ονδρούρα – Μεξικό

Τρίνινταντ – Η.Π.Α.

Παναμάς – Κόστα Ρίκα

 

Share it