Search

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στον Άθλο Ορεστιάδας (photos)

Τη Δευτέρα 4/9 τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός όλων των τμημάτων βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας.

Το παρόν έδωσαν ο Κος Μπαρμπούδης Αλέξανδρος πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔ Ορεστιάδας , οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων, γονείς των αθλητών και αθλητριών και τα μέλη του Δ.Σ του Άθλου.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η πρώτη προπόνηση των ανδρών υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Τσιακμάκη Παναγιώτη στην οποία έλαβαν μέρος και αθλητές του παιδικού τμήματος του Άθλου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Άθλου κος Τσολακίδης Γεώργιος ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Σχετικά με τον φετινό στόχο του συλλόγου για τους άνδρες δήλωσε ότι:

«Πιστεύουμε πως η φετινή πορεία θα είναι καλύτερη σε έναν πιο βατό όμιλο , χωρίς μακρινά ταξίδια όπως πέρυσι που η ομάδα είχε αντιπάλους μεταξύ άλλων από την Πάτρα και την Θεσσαλία.

Η ομάδα ενισχύθηκε με νέες μεταγραφές και με την πρόσληψη ενός νέου ικανού προπονητή του Τσιακμάκη Παναγιώτη που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία της Α2 ανδρών και το δυναμικό των υπολοίπων ομάδων. Στόχος της ομάδας είναι να πάρει μία από τις τέσσερεις πρώτες θέσεις στην Α φάση του βόρειου ομίλου της Α2 για να συνεχίσει στην Β φάση και εκεί να λάβει την καλύτερη δυνατή θέση.

Επίσης στόχος είναι και η ένταξη αθλητών από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα (ήδη στις προπονήσεις των ανδρών συμμετέχουν πέντε αθλητές του παιδικού τμήματος)».

Στη συνέχεια ο Κος Τσολακίδης αναφέρθηκε στην ομάδα των γυναικών η οποία θα λάβει μέρος στην Β εθνική κατηγορία – περιφερειακό πρωτάθλημα αποτελούμενη από ντόπιες αθλήτριες αλλά και φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Ορεστιάδα με στόχο την καλή εμφάνιση και σταδιακά την ενσωμάτωση νέων αθλητριών από τα τμήματα υποδομής του Άθλου.

Επίσης ο έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων κος Καρράς Ιωάννης αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια ενδυνάμωσης όλων των αναπτυξιακών τμημάτων , δημιουργία νέου αγωνιστικού τμήματος παγκορασίδων, στην διοργάνωση από τον Άθλο τουρνουά για όλες τις ηλικίες, όπως επίσης την διοργάνωση του 3ου Βαλκανικού τουρνουά στην Ορεστιάδα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τον σύλλογο.

Προπονητές στα αναπτυξιακά τμήματα συνεχίζουν οι Καρδαμανίδης Ιωάννης (ακαδημίες αγοριών & κοριτσιών – ηλικίες από 9 έως 11 ετών), Χουσίδης Θεόδωρος (παίδες & παμπαίδες αγωνιστικά τμήματα από 11 ετών) και ένας νέος προπονητής ο Λυμπερίδης Σπύρος απόφοιτος ΤΕΦΑΑ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Κομοτηνής ο οποίος θα προπονεί τα τμήματα του μίνι βόλεϊ (μικτό τμήμα – ηλικίες 6 έως 8 ετών). Επίσης αναφέρθηκε στην έναρξη των εγγραφών στα αναπτυξιακά τμήματα του Άθλου.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) στο Νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ από τις 18:00 έως τις 20:00 από τους υπεύθυνους εφόρους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες εγγραφών είναι το 6944358505 (Καρράς Ιωάννης).

Share it