Search

Photos: Πρεμιέρα με νίκη αλλά και με δύο απώλειες για την ομάδα Νέων της Ξάνθης κόντρα στην Λαμία!

Νίκη που μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πέτυχε η ομάδα Νέων της Ξάνθης, που ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, καθώς οι ξανθιώτες κέρδισαν με 1-0 τη Λαμία ωστόσο είχαν δύο σημαντικές απώλειες για την συνέχεια μία λόγω τραυματισμού του Χαντζή και η δεύτερη λόγω της αποβολής του Δολυγέρη στο φινάλε του αγώνα.

Το παιχνίδι στα Πηγάδια ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη καθώς μόλις στο 7′ ο Κωνσταντίνος Χαντζής αποχώρησε απο το γήπεδο τραυματίας, θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη στον έξω πλάγιο, απώλεια που επηρέασε τους συμπαίκτες του στα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό. Μετά το 15′ λεπτό η ομάδα της Ξάνθης πήρε τα ηνία του αγώνα δημιούργησε καλές στιγμές στην εστία των φιλοξενούμενων και κατάφερε τελικά στο 35′ όταν μετά απο εξαιρετική αντεπίθεση τελικός αποδέκτης έγινε ο Τσάπαρης που με πλασέ νίκησε τον Πουλίτση για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε καλύτερα στα πρώτα 10-15 λεπτά μην καταφέρνοντας ωστόσο να δημιουργήσουν ιδιαίτερους κινδύνους στους φιλοξενούμενους, που ισορρόπησαν και  σιγά σιγά άρχισαν να γίνονται απειλητικοί, όμως εκεί όποτε χρειάστηκε παρενέβη σταθερά ο Γιώργος Τζελέπης που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν στην εστία του, ενώ και το δίδυμο μπροστά του των Γιανναράκη και Μελιόπουλου καθάριζε τους κινδύνους, και δη αυτούς που ερχόταν απο ψηλά.

Στο 91′ και ενώ το ματς έδειχνε να καθαρίζει για την ομάδα της Ξάνθης ο Γιάννης Δρακίδης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κώστα Δουλγέρη, θεωρώντας πως ο μέσος της Ξάνθης έβαλε τρικλοποδιά σε αντίπαλο. Το σκορ δεν έληξε μέχρι το φινάλε και έτσι η ομάδα της Ξάνθης ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με νίκη και πλέον στρέφει την προσοχή της στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Γιώργο Δανδανίδη και Θανάση Καραγιάννη όλοι τους της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Τζελέπης, Χατζηχρήστου, Χασάνογλου, Γιανναράκης, Μελιόπουλος, Τσέλα(80′ Αγγελόπουλος), Παπαδόπουλος(64′ Δημητρίου), Δουλγέρης, Χαντζής(7′ λ.τρ. Ιωάννου), Τσάπαρης, Καλογιάννης

ΛΑΜΙΑ: Πουλίτσης, Καραγιάννης, Μπουσάι, Αντωνίου, Νικολακούδης, Φούντας, Καρακούλης(69′ Μουρούτης), Κασούμης(80′ Καραγιάννης), Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος.

Share it