Search

Είναι οριστικό, κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Κύρνου η Κεσσάνη Ερασμίου! Η Π.Ε. αποφασίζει για την 14η ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης!!!

Παράταση στην αγωνία για το πόσες ομάδες θα μετέχουν τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Α’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης θα έχουμε, καθώς όπως πληροφορείται  αποκλειστικά το Sportsaddict η Κεσσάνη Ερασμίου κατέθεσε σήμερα ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Νέστου Κύρνου στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Ερασμίου διεκδικεί με αυτό τον τρόπο τον υποβιβασμό του Νέστου, που σύμφωνα με την ένσταση της Κεσσάνης δήλωσε εκπρόθεσμα συμμετοχή, και έτσι η ομάδα του Ερασμίου να είναι αυτή που θα ανέβει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Έτσι μετά απο αρκετή σκέψη και μεγάλη πλειοψηφία στο Διοικητικό της ομάδας, έχοντας και την μεγάλη στήριξη του χωρίου οπως μας τόνιζαν, η ομάδα του Ερασμίου προχώρησε στην  κατάθεση της ένστασής της, και πλέον θα αναμένει την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, που ως γνωστόν αποτελείται απο νομικούς, να είναι αυτοί που θα κρίνουν αν η ένσταση της Κεσσάνης έχει βάση και έτσι θα έρθουν αλλαγές στις κατηγορίες η θα μείνουν ως έχουν με το Νέστο στην μεγάλη κατηγορία.

Κάτι που αναμένεται να γίνει σχετικά σύντομα καθώς ως γνωστόν το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου και έτσι τα χρονιά περιθώρια δεν είναι μεγάλα, οπότε αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρχει σύγκληση της Πειθαρχικής που θα εξετάσει την ένσταση της Κεσσάνης όπως και τι ορίζει ο ΚΑΠ για να προχωρήσει στην απόφαση της.

Share it