Search

Απο την Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για Ξάνθη! Δύο πονοκέφαλοι για Χάσι

Το διήμερο (αρχικά) και στη συνέχεια τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Μπέσνικ Χάσι στους παίκτες του Ολυμπιακού τελειώνει και από αύριο όλοι έχουν ραντεβού στο Ρέντη ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα και για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Champions League.

Ο Χάσι θα περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία θα γυρίσουν οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού μετά από τους αγώνες των Εθνικών τους ομάδα για να ξέρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για τον σαββατιάτικο αγώνα στα «Πηγάδια».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο Καπίνο ο οποίος αποκλείστηκε και από τον αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο, ενώ συνολικά έχει να προπονηθεί περίπου μια βδομάδα. Πάντως, ο Χάσι θα τον περιμένει και μετά θα αποφασίσει αν θα ρίξει στην μάχη  τον Προτό που ήρθε πριν από μερικές μέρες στην πατρίδα μας, την τελευταία μέρα των μεταγραφών…. Ο Φορτούνης που έπαιξε και ο Ταχτσίδης  υπολογίζονται από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι τελευταίοι που αναμένονται στον Ρέντη είναι ο Ομάρ (αγωνίζεται απόψε στη Γερμανία με τη Νορβηγία) , ο Βούκοβιτς (η Σερβία παίζει με την Ιρλανδία αύριο) και ο Καρσελά ο οποίος  μπορεί να μην έπαιξε ούτε λεπτό στο προχθεσινό 6-0  με το Μαρόκο κόντρα στο  Μάλι στο Μαρακές , αλλά σήμερα ταξιδεύει με την Εθνική του για τη ρεβάνς στο Μάλι, για ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει αύριο στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα…

Μ΄άλλα λόγια ο Καρσελά αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ και στον Ρέντη την Πέμπτη το μεσημέρι, δηλαδή θα κάνει μια-δυό προπονήσεις μέχρι το σαββατιάτικο παιχνίδι στα «Πηγάδια» όπου δύσκολα θα συμμετάσχει στην αποστολή του Ολυμπιακού, όπως γίνεται αντιληπτό. Το πιθανότερο είναι στη θέση του να παίξει ο Πάρντο.

Παρ΄ότι δεν έχουν κάνει προπονήσεις μαζί είναι περίπου βέβαιο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού σκοπεύει να πάρει στην αποστολή για την Ξάνθη και τους τρεις νεοαποκτειθέντες, δηλαδή εκτός από τον Προτό, τον Τζούρτζεβιτς και τον Ένγκελς, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν όλοι στην ενδεκάδα.

Share it