Search

Επιβλητική πεντάρα με Πέτρο Ορφανίδη για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην Μολδαβία!

Ιδανικά  ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 η Εθνική Ελπίδων, η οποία μετά τη νίκη μέσα στην Λευκορωσία επικράτησε με 5-1 της Μολδαβίας στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου με τους διεθνείς μας να κάνουν το 2/2. Ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο ξανθιώτης μέσος Πέτρος Ορφανίδης.

Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ στο 7′ με τέρμα του Γαλανόπουλου, ενώ παρά την ισοφάριση των Μολδαβών στο 34′ με τον Καράρους, έβγαλε αντίδραση και με γκολ του Κουλούρη στις καθυστερήσεις πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-1. Στην επανάληψη οι διεθνείς μας μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι και το κατάφεραν, κάνοντας το 3-1 με τον Λημνιό στο 47′ για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ξανά ο Κουλούρης να κάνει το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ανδρούτσος στο 78′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σαλιάκας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Καραχάλιος, Μανθάτης(65′ Χατζηγιοβάνης), Κουλούρης, Ανδρούτσος(79′ Ορφανίδης), Πασαλίδης, Γαλανόπουλος(76′ Μεληκιώτης), Λημνιός

Share it