Search

Photos: Ήττα με πολλά αγωνιστικά… κέρδη και έναν τραυματισμό για τον Άρη Αβάτου απο την Δόξα Δράμας! Σκόραρε ο Λίτσκας

Μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 απο την ομάδα της Δόξας στην Δράμα αλλά μόνο οφέλη είχε η σημερινή αναμέτρηση για την ομάδα του Άρη Αβάτου που ειδικά στο πρώτο μέρος έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το πρώτο μέρος ανήκει στην ομάδα του Άρη Αβάτου που απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο έδειξε εντυπωσιακά σημάδια γραφής με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να προηγείται με τον Πάρη Κοτόπουλο στο 30′, ενώ δέκα λεπτά αργότερα έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως το δυνατό σουτ του Κοτόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Μοναδικό αρνητικό για την ομάδα του Αβάτου στο πρώτο μέρος ο τραυματισμός του Βασίλη Δόντσου, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί την Δευτέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση ισοφαρίζοντας αρχικά στο 53′ με κεφαλιά του Εβρίτη Γιώργου Λίτσκα, ενώ δύο  λεπτά αργότερα ο Μαρκόπουλος έκανε το 2-1, για να έρθει στο 68′ ο Ραγκέλοφ να διαμορφώσει το τελικό 3-1 για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη.

Ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους ο Εβρίτης Παύλος Σταματόπουλος και ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Αγγ. Διγκόζης): Μένκα (46’ Βούρας), Ρεβυθόπουλος (46’ Σταματόπουλος), Βιτλής,  Γκότοβος (75’ Κασμερίδης), Καραγιαννίδης (70΄Παπαζούδης),Νταντίδης (80’ Παρασκευάς), Τσούστης (46’ Ζιγκερίδης), Παναγιωτούδης (46’ Νατσιόπουλος), Μαρκόπουλος (80’ Γκουτσίδης), Ματσούκας (75’ Παπαδόπουλος), Λίτσκας (60’ Ραγκέλοφ)

ΑΡΗΣ  ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης,  Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Κοτόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας

Στον δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κουτίνης, Κελεσιάδης, Κιουμουρτζής, Βαφειάδης, Εμίνογλου, Τουργαϊδης και Μίχογλου

Share it