Search

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Ακαδημίες των Απόλλων Ξάνθης και Ολυμπιακού Λεύκης! Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προχώρησαν δύο Ακαδημίες της Ξάνθης που συγχωνεύτηκαν για να μπορέσουν να γίνουν ακόμη ισχυρότερες δημιουργώντας έναν σύλλογο που θα μπορέσει να φέρει καινοτομία αλλά και να μπορέσει να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους μικρούς ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν την Ακαδημία.

Απόλλων Ξάνθης και Ολυμπιακός Λεύκης γίνονται πλέον ένα, με το όνομα του Απόλλωνα να διατηρείται όπως και η έδρα της Ακαδημίας που θα είναι στο γήπεδο της Νεάπολης. Πέρα όμως απο τους ιθύνοντες της Ακαδημίας του Απόλλων Ξάνθης, τα αδέρφια Βλαδίμηρος και Ρόμπερτ Μαρκοσιάν, έρχονται  να προστεθούν στο τιμ η εδώ και πολλά χρόνια Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, Χρυσούλα Δαλάτση, και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής, Χρήστος Σαμαράς.

Οι δύο Ακαδημία ενώνουν έτσι τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται την καλή δουλειά που έκαναν απο μόνη της η κάθε μία να την κάνει διπλή μαζί, με στόχο φυσικά πολλά απο τα παιδιά που θα αναδεικνύονται  απο την Ακαδημία να μπορούν  να κάνουν το βήμα παραπάνω είτε στην ανδρική ομάδα του συλλόγου είτε φυσικά ακόμη ψηλότερα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των προπονητών της Ακαδημίας οπού αναμένονται αρκετές εκπλήξεις.

Share it