Search

Έφυγε πριν καν ξεκινήσει απο τον Ιωνικό ο Βαγγέλης Τσιώλης!

Ο Βαγγέλης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Νικαιώτες, καθώς δεν είχε κάποια επικοινωνία με τη νέα διοίκηση, δείγμα των εξελίξεων που υπάρχουν στον Ιωνικό που ωστόσο παρά το αρνητικό κλίμα φαίνεται πως έχει βρεθεί άκρη με ενδιαφέρον επιχειρηματία για να μπει στον ιστορικό σύλλογο.

Δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ η συμφωνία του Ιωνικού με τον Βαγγέλη Τσιώλη, γιός του γνωστού προπονητή Σάκη και πρώην βοηθός προπονητή στην Ξάνθη, καθώς λίγες ώρες μετά την έναρξη της συνεργασίας, υπήρξε αλλαγή στη διοίκηση. Ο 36χρονος τεχνικός με δήλωσή του επισήμανε πως δεν είχε καμία ενημέρωση από τα νέα πρόσωπα της διοίκησης και ευχήθηκε ο Ιωνικός να πατήσει ξανά γερά στα πόδια της.

Αναλυτικά όπως τόνισε ο ίδιος:

«Αποδεχόμενος την πρόταση που μου έγινε πριν από τρεις μέρες από την τότε διοικούσα επιτροπή του Ιωνικού και με μεγάλη διάθεση να προσφέρω πάρα τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που γνώριζα, θέλω να αναφέρω πως τελικά η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί.

Χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση προς το πρόσωπο μου, από τη διάδοχη κατάσταση αποχωρώ και εύχομαι η ομάδα να ξαναπατήσει γερά στα πόδια της και να βρεθεί εκεί που της αξίζει».

Share it