Search

Επιστροφή στην δράση μετά απο 3 μήνες για τον Λάζαρο Στοίνοβιτς!

Την πρώτη του έστω και σε φιλικό εμφάνιση με την φανέλα της Ξάνθης πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Λάζαρος Στοίνοβιτς, που πήρε χρόνο συμμετοχής απο τον Κώστα Προδρομίτη στο φιλικό με τον Άρη Αβάτου.

Ο Στοίνοβιτς που αποκτήθηκε το καλοκαίρι απο τους ξανθιώτες, προερχόταν απο έναν πολύ σοβαρό  τραυματισμό στο μετατάρσιο που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 μήνες, με τον ταλαντούχο Κομοτηναίο χαφ να χάνει το τελευταίο μέρος της περσινής χρονιάς με την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου οπού αγωνιζόταν.

Μετά απο πολύ καιρό ο Λάζαρος, που έβγαζε τρομερή διάθεση μέσα απο τις προπονήσεις δείχνοντας σαν “ταύρος εν υαλοπωλείο”, είχε την ευκαιρία να ξαναπατήσει γήπεδο και μάλιστα δείχνοντας απο τις πρώτες κιόλας κινήσεις του με την μπάλα στα πόδια για πιο λόγο η ομάδα της Ξάνθης παρότι τραυματίας ολοκλήρωσε την  μεταγραφή του.

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο απο πλευράς φίλων του Αβάτου που παρακολουθούσαν το παιχνίδι όσο όμως και απο γονιών και φίλων της ομάδας Νέων της Ξάνθης έμειναν εντυπωσιασμένοι απο τις κινήσεις του 18χρονου χαφ της Ξάνθης.

Με τον προπονητή του Κώστα Προδρομίτη αλλά και  τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά να είναι ικανοποιημένοι βλέποντας τον Στοίνοβιτς να ολοκληρώνει κανονικά το  παιχνίδι χωρίς ενοχλήσεις και έτσι να τίθεται στην διάθεση του προπονητή του την κατάλληλη χρονική περίοδο μια και απο την Τρίτη η ομάδα της Ξάνθης ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League

Share it