Search

Θέλει Καπετάνο αλλά και Πλατέλλα ο Άρης!

Σε αναζήτηση φορ παραμένουν στον Άρη και δικαιολογημένα τις τελευταίες μέρες, γίνονται συνεχείς συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να καταλήξουν στον ιδανικότερο για την «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Το όνομα του πρώην φορ της Ξάνθης, Παντελή Καπετάνου έρχεται στο προσκήνιο για τους «κιτρινόμαυρους», που έχουν προσθέσει τον 34χρονο φορ στη λίστα τους. Ο Καπετάνος αποχώρησε στο τέλος της σεζόν από την Βέροια και έκτοτε αναζητά νέα «στέγη» χωρίς μέχρι στιγμής να έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή τον οποίο κρατούν «ζεστό» για μία ενδεχόμενη συνεργασία, εάν δεν βρεθεί ο παίκτης που αναζητείται για την γραμμή κρούσης του Άρη από το εξωτερικό.

Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται ζεστά και για την απόκτηση και δεύτερου πρώην παίκτη της Ξάνθης, με τον Βαγγέλη Πλατέλλα να ενδιαφέρει ένονα τους “κιτρινόμαυρους” Το μεγάλο «αγκάθι» είναι το οικονομικό, καθώς ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει μεν τον έμπειρο εξτρέμ στη Θεσσαλονική, χωρίς να υπερβεί δε τα οικονομικά στάνταρ της φετινής ομάδας. Ο Πλατέλλας έχει πέσει κατά 20.000 ευρώ από τα 100.000 που ζητούσε αρχικά για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, ο Καρυπίδης περιμένει να πέσει και άλλο, προκειμένου, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που υπάρχει περιθώριο,να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Share it