Search

Photos: 40 κλικ απο την φιλική νίκη της ΠΑΕ Ξάνθη επί του Ορφέα Ξάνθης

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, είχε την ευκαιρία να δώσει η ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Παρασκευής στα Πηγάδια, με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης που και φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε διαθέσιμους και να δει τον ρυθμό τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ της Ξάνθης, με το σκορ να διαμορφώνεται με τα γκολ των Γέντρισεκ (16′) και Κάστρο (21′) ενώ η Ξάνθη είχε και δοκάρι στο 7′ με τον Μπρίτο.

Εξαιρετικά στημένος ο Ορφέας Ξάνθης που είχε πειθαρχία στο παιχνίδι του και δεν επέτρεψε πολλές ευκαιρίες στους επαγγελματίες παίκτες της Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Απόστολο Χρυσέλης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(α’ ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Συλλά, Μελιόπουλος, Ορφανίδης Λ., Λουσέρο, Μπρίτο, Γέντρισεκ, Κάστρο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(β’ ημίχρονο): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Κασάδο, Κώστας, Τριάδης, Φασίδης, Κάστρο, Κίκε, Συλλά.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Μακράκης, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ, Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Ι., Πασχαλάκης.

Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Γιαννακόπουλος, Κουτσογιάννης, Μέκερα, Τζαμπάζ Χαλήλ, Χατζήπαπας, Καλλίδης.

Share it