Search

Photos: Νικηφόρα η πρόβα τζενεράλε των Νέων της Ξάνθης κόντρα στον Άρη Αβάτου

Φιλική νίκη με 1-0 σημείωσαν οι Νέοι της Ξάνθης, στην πρόβα τζενεράλε τους λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Κ20 της Super League, επικρατώντας σε δυνατό φιλικό τεστ του Άρη Αβάτου με 1-0.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη σημείωσε ο Κωνσταντίνος Χατζής στο δεύτερο μέρος, με τον τεχνικό των Νέων της Ξάνθης να μένει ικανοποιημένος απο την γενική εικόνα των παικτών του και την αγωνιστική τους κατάσταση, ενόψει και του αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ20. Μοναδικό αρνητικό για την Ξάνθη το γεγονός πως αποχώρησε τραυματίας ο Ευθύμης Τσάπαρης η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Απο την άλλη πλευρά ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε αρκετούς “βασικούς” ενόψει και του σπουδαίου φιλικού παιχνιδιού της Κυριακής με την Δόξα στην Δράμα, με την ομάδα του Αβάτου πάντως να έχει πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.

Κ20 ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης):Τζελέπης, Χασάνογλου, Χατζηχρήστος, Γιανναράκης, Πεταλωτής, Τσέλα, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης, Δουλγέρης, Δημητρίου, Χατζής Κ.

Αγωνίστηκαν και οι: Χαντζής Αλ., Θεοφυλάκης, Ακριτίδης, Τενεκές, Αγγελόπουλος, Γκίκα, Πατσιώρας, Κιολείδης, Στοίνοβιτς και Ζουρνατζίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης):Εμίνογλου, Καλαϊτζίδης, Μίχογλου, Κιομουρτζής, Κουτίνης, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης, Βαφειάδης, Εφεντόπουλος, Γκέκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Βαρελάς, Ψεμματάς, Κοτόπουλος, Παπαδιώτης, Δόντσος και Κουτσούμπας

Share it