Search

Photos: Έβγαζαν…φωτιές οι Έφηβοι της Ξάνθης που πέτυχαν 16 γκολ κόντρα σε ΑΕΞ και Καππαδοκία!

Εντυπωσιακό διήμερο για την ομάδα Κ17 της Ξάνθης, με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπεδρελή να πετυχαίνουν 16 τέρματα! στα φιλικά παιχνίδια με ΑΕ Ξάνθης και ΑΟ Καππαδοκία απο τον Έβρο.

Πιο συγκεκριμένα σε φιλικό που έγινε την Πέμπτη η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε την ΑΕΞ με 4-1 χάρις τα τέρματα των Τσιτσεκίδη, Κοτόπουλο και Κακουλίδη(2).

Ενώ επιβλητική ήταν η εμφάνιση των παικτών του Κώστα Μπεδρελή και στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα Πηγάδια, με τους Έφηβους της Ξάνθης να κερδίσουνε με 12-0 την Καππαδοκία. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με την ομάδα της Ξάνθης να ήταν εντυπωσιακή και  στα δύο ημίχρονο ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με κάποια μακρινά σουτ  χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα στον Καλαίτζη. Τα γκολ για την ομάδα της Ξάνθης που είχε για τοπ σκόρερ τον Γιάννη Φάκη που πέτυχε 4 τέρματα σημείωαν οι: Κακουλίδης(2), Μανίσογλου, Φάκης(4), Θυμιάνης, Τενεκές, Κιούπης(2) και Γράβας.

Κ17 ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Καλαϊτζής, Ποδάρας, Γκατζόγιας, Λεωντσάκος, Μανίσογλου, Τενεκές, Πασσαλής, Κακουλίδης, Τσιλιγγίρης, Γκατζόγιας, Κιούπης, Φάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Θυμιάνης, Γράβας, Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Τηλαβερίδης.

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ(Ν. Τσορμπατζίδης): Καρακατσάνης, Παπαπαναγιώτου, Ανδρώνης, Σιρδάρης, Τηλέγραφος, Γεωργαντάς, Παπαδημητρίου, Παπάζογλου, Χριστοδούλου, Τσιαμπάζης, Κωνσταντινίδης

Αγωνίστηκαν και οι: Απότσας, Αετόπουλος, Μπανταλίδης, Παπαδόπουλος

Share it