Search

Πονοκεφαλιάζει για τους τραυματισμούς των Σιώπη και Περογαμβράκη ο Παπαδόπουλος!

Δυο προβλήματα έρχονται να ταράξουν το θετικό κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ, μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις στα φιλικά με Ομόνοια και ΠΟΑ, αλλά και γενικά με την πορεία της προετοιμασίας.

Οι Αλέξης Περογαμβράκης αλλά και ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Σιώπης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους στις επόμενες προπονήσεις, αλλά ούτε και τον Σαββατιάτικο δυνατό φιλικό αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ο Σιώπης υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την ομάδα του Ατσαλένιου, από τον οποίο αποχώρησε τραυματίας και ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του προπονητή του. Ο Περογαμβράκης από την πλευρά του έχει έντονες ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και θα χάσει και αυτός το φιλικό του Σαββάτου. Ο έμπειρος επιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, προκειμένου να φανεί ο ακριβές πρόβλημα τραυματισμού, ώστε να μπει και αυτός άμεσα σε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Άλλες απουσίες στον Όμιλο δεν υπάρχουν, ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών. Η αναμέτρηση των Περιβολίων θα είναι η έβδομη του ΟΦΗ μέχρι τώρα, καθώς έχουν προηγηθεί οι αγώνες στο Καρπενήσι με Παναχαϊκή (2-2), Τρίκαλα (1-0) και Κισσαμικό (1-0) και άλλους τρεις στην Κρήτη με Τυμπάκι (4-0), Ομόνοια Λευκωσίας (1-1) και ΠΟΑ (4-0).

Οι δύο επόμενοι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες θα είναι με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΒΑΚ στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ οι υπόλοιποι θα προγραμματιστούν ανάλογα με τον ορισμό των αγώνων κυπέλλου, αλλά και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Share it