Search

Αποχαιρέτησε τον Παύλο Μελά Κουτσού ο Δημήτρης Σίμος που συνεχίζει στον Ηρακλή Ζυγού!

Στον Ηρακλή Νέου Ζυγού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Σίμος, με τον ξανθιώτη αμυντικό να αποχαιρετά μετά απο 3 χρόνια τον Παύλο Μελά Κουτσού.

Μάλιστα ο Δημήτρης Σίμος με ανάρτηση  στην προσωπική του σελίδα, αποχαιρέτησε τον Παύλο Μελά με τον οποίο έζησε τρία γεμάτα χρόνια, με έναν χαμένο τελικό Κυπέλλου πριν δύο χρόνια, και ενώ η ομάδα αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία, ευχάριστες στιγμές όπως η άνοδο αλλά και πολύ δυσάρεστες όπως υποβιβασμό αλλά και τραυματισμούς απο τους οποίους ταλαιπωρήθηκε. Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ότι περάσαμε αυτά τα 3 χρόνια που ήμουνα σε αυτή την ομάδα!!Ομορφες και άσχημες στιγμές Τραυματισμούς,Υποβιβασμούς,πρωταθλήματα, χαμένους τελικούς,γέλια,πλάκες, στεναχώριες, διαξιφισμούς ότι υπάρχει σε αυτό το άθλημα που ονομάζεται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!”

Πλέον ο Σίμος όπως πληροφορείται το Sportsaddict είναι μέλος της ομάδας του Ηρακλή Ζυγού, με τον οποίο προπονούνταν το τελευταίο διάστημα,  με την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη να συνεχίζει να ενισχύεται δυναμικά.

Share it