Search

Ισόπαλοι Έβρος Σουφλίου και Ορέστης Ορεστιάδας στο πρώτο τους φιλικό (photos)

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Έβρος Σουφλίου υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο «Δημήτρης Μπακιρτζής» τον Ορέστη Ορεστιάδας, σε ένα τεστ που ήταν το πρώτο και για τις δύο ομάδες, με το τελικό σκορ να είναι το 2-2.

Προβάδισμα 2 τερμάτων πήρε στο ματς ο Ορέστης, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, με το Σουφλί να απαντάει.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κυριακού Πετρόπουλου στο 22′, ενώ ο Ζέλεφ στο 53′ έκανε το 2-0. Το Σουφλί όμως κατάφερε να πετύχει 2 γκολ μέσα σε 3 λεπτά και να φτάσει στην ισοφάριση. Αρχικά μείωσε με τον Λαζίδη στο 76′ και στη συνέχεια ισοφάρισε με τον Δημήτρη Τσομπανούδη στο 79′.

Συνθέσεις:

Έβρος Σουφλίου: Σοφοτάσιος, Μπάμνιος Α., Πετκίδης, Ράλλης Α., Γκάζος, Μπετζέκας, Μυσιούδης, Μαργαρίτης, Λάζος, Λειβαδιώτης, Πρεπούδης, Ράλλης Π.

Έπαιξαν ακόμη οι: Πατέλης Κώστας, Παπαναστασίου, Λαζίδης, Τσομπανούδης, Τσιομπανούδης, Πατέλης Κυριάκος, Κουρούδης, Κουτσούλας, Γκότσιος, Κρικέλας, Σιούης, Ούντου, Μπάμνιος Ι.

Ορέστης Ορεστιάδας: Γαλλής, Δροσίδης, Ντινούδης, Ρουσσίδης Θ., Τζουμακίδης, Ζότεφ, Οικονόμου, Πετρόπουλος Κυρ., Ρουσσίδης Α., Μπαλλάκης, Ζέλεφ.

Έπαιξαν ακόμη οι: Συγρέκης, Βλάχος, Πεχλιβανίδης, Πετρόπουλος Χ., Πετρόπουλος Κων., Τσιτσκάρης, Καΐσας.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

 

Share it