Search

Αποχώρησαν από τους Κύκλωπες και ετοιμάζουν δική τους ομάδα οι Ποντισίδης & Φαλέκα!

Μετά από 25 και 15 χρόνια, οι προπονητές Χρήστος Ποντισίδης και Ειρήνη Φαλέκα αντίστοιχα, αποτελούν παρελθόν από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Δύο προπονητές που έχουν δώσει πολλά στους Κύκλωπες δεν θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα σεζόν και έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει. Μάλιστα, Ποντισίδης & Φαλέκα δημιουργούν την δική τους ομάδα που θα λέγεται Βορέας Αλεξανδρούπολης και θα ξεκινήσει με αναπτυξιακά τμήματα.

Οι δύο κόουτς ευχαρίστησαν δημόσια τους Κύκλωπες και όλους τους γονείς και τα παιδιά για τη μακροχρόνια συνεργασία:

«Ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ του ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ για την πολύχρονη συνεργασία. Επίσης ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν. Το γεγονός ότι επιλέξαμε να συνεχίσουμε την προπονητική μας καριέρα σε ένα νέο Σύλλογο δεν σημαίνει ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο στην πορεία των Κυκλώπων και του αθλήματος γενικότερα. Η καινούρια μας διαδρομή ξεκινάει από το μηδέν και θα κριθεί στο πέρασμα του χρόνου…..

Αντιθέτως αφήνουμε μια επιτυχημένη πορεία σε σχέση με τους στόχους που είχαν τεθεί κατά την σύναψη της συμφωνίας μας με 7 ενεργά ηλικιακά τμήματα και αριθμό δυναμικού μεγαλύτερο από ποτέ! Ανοίγουμε τον δρόμο σε νέους προπονητές να αναλάβουν και να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Θα είμαστε πάντα αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθειαγίνει για την ανάπτυξη του αθλήματος και το όφελος των παιδιών, όπως πράτταμε έως σήμερα.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους !

Με εκτίμηση,
Ποντισίδης Χρήστος
Φαλέκα Ειρήνη»

 

Share it