Search

Φιλική νίκη του Ορφέας Ξάνθης μέσα στους Προσκυνητές επί της Δόξας!

Ντούμπλαρε τις φιλικές του νίκες επί της Δόξας Προσκυνητών ο Ορφέας Ξάνθης, που έφυγε νικητής απο την αναμέτρηση στο γήπεδο των Προσκυνητών επικρατώντας με 2-0.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είχε δοκάρι με τον Τορομανίδη στο 20′ και αρκετές καλές στιγμές, με την Δόξα κυρίως στο πρώτο μέρος να χάνει 2-3 πολύ καλές στιγμές χωρίς όμως να μπορεί να βρει μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στον Αθανασίου. Στο δεύτερο ο Ορφέας έγινε πιο αποτελεσματικός και με τον Πασχαλάκης στο 53′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 65′ ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα της Ξάνθης.

Επόμενο τεστ για την Δόξα Προσκυνητών, το Σάββατο οπού θα αντιμετωπίσει, εκτός απρόοπτου, στο ΔΑΚ την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ενώ για τον Ορφέα Ξάνθης ακολουθεί το πολύ δυνατό τεστ της Παρασκευής με την ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια και εν συνεχεία το Κυριακάτικο φιλικό με την Καβάλα.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(Ν. Μπαχαρίδης): Παπουτσίδης, Σαμέτ, Ξενοδοχίδης Γ., Φαρμάκης, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Γιαννακιτσίδης, Δραγανίδης, Βιόπουλος, Κλης, Παπαρούνας

Αγωνίστηκαν και οι: Φουρκάν, Κυνηγόπουλος, Βουλγαρίδης, Παπαγεωργίου, Καραγιαννίδης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυροπουλος, Πασχαλάκης, Τζαμπάζ  Χακή, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ,

Αγωνίστηκαν και οι: Καλλίδης, Κουτσογιάννης, Χατζηπαππάς, Χίντ Ιμέρ

Share it