Search

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Ολυμπιακό και επιστροφή του Σιώπη στην…πλατεία! Έτοιμος να γίνει ξανά “πάνθηρας” ο Εβρίτης!!!

Με τη φανέλα του Ιστορικού θα αγωνίζεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τη νέα σεζόν ο Μανώλης Σιωπής. Ο Εβρίτης μέσος, επιστρέφει στον Πανιώνιο λίγους μήνες μετά την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, μιας και στον Πειραιά δεν υπολογιζόταν από τον Μπέσνικ Χάσι μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ που έκαναν οι Πειραιώτες τις τελευταίες μέρες.

Ολυμπιακός και Πανιώνιος, λοιπόν, όπως αναφέρουν τα panionianea.gr τα βρήκαν σε όλα και ο 23χρονος αμυντικός μέσος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Για την οριστικοποίηση της μεταγραφής, απομένουν μόνο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Ο αγαπημένος “Μανώλο” της κυανέρυθρης εξέδρας επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και με την παρουσία του θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Πανιωνίου.

Με τους “κυανέρυθρους” έχει καταγράψει 101 συμμετοχές σε τρεις αγωνιστικές περιόδους, έχοντας παίξει το 2013-2014 στον Πλατανιά. Θέλοντας και μη, αν είναι να προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του Σιώπη στην Πλατεία, αυτό θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (31/8), ημέρα κατά την οποία ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Share it