Search

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα ο Θάνος Χατζηαθανασίου που αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του Βοσνιάδη στην Κέρκυρα!

Την μεγάλη ευκαιρία να εργαστεί σε ομάδα της Super League, όντας μέλος του τεχνικού της τιμ, θα έχει ο ξανθιώτης τεχνικός Θάνος Χατζηαθανασίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict θα αναλάβει άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού της Κέρκυρας, Αλέκου Βοσνιάδη.

Ο Χατζηαθανασίου που είχε φτάσει πολύ κοντά στο να αναλάβει προπονητής στον Αγροτικό αλλά και σε ομάδα των τμημάτων Υποδομής του Άρη, αποφάσισε τελικά να κάνει αποδεκτή την κρούση του πολύπειρου τεχνικού που αναλαμβάνει απο την Τετάρτη 30 Αυγούστου την ομάδα των “Φαιάκων”, με τον ξανθιώτη τεχνικό μετά την παρουσία του ως βοηθός του Νίκου Νεντίδη πέρσι στον Αγροτικό να αναλαμβάνει αυτό το πόστο και φέτος αυτή την φορά στην Κέρκυρα και το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Χατζηαθανασίου ξεκίνησε την προπονητική απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης για να ακολουθήσει το μεγάλο άλμα στο Νέστο Χρυσούπολης οπού ο Χατζηαθανασίου έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας τον σύλλογο της Χρυσούπολης στην επιστροφή στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η παρουσία του στην ομάδα Νέων του Ηρακλή, αυτή του Αχιλλέα Τριανδρίας και πέρσι στο πρώτο μισό της σαιζόν έχοντας εξαιρετική πορεία στον Αγροτικό Αστέρα στο πλευρό  του Νίκου Νεντίδη.

Share it