Search

Με νέο προπονητή και τα νέα αποκτήματα του ξεκινά την Τρίτη ο φιλόδοξος και ενισχυμένος Λεύκιππος Ξάνθης!

Αντίστροφα μετρούν στον Λεύκιππο Ξάνθης για να επιστρέψουν στο παρκέ, με τον σύλλογο της Ξάνθης μετά την εκπληκτική περσινή πρώτου του χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ετοιμάζεται πιο ισχυρός και πιο έμπειρος για την πρόκληση της νέας αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η πρώτη προπόνηση του Λεύκιππου υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Σωτήρη Κοκκινόπουλου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου, στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” . Εκεί παλιοί και νέοι πέρα απο την γνωριμία με το νέο τεχνικό του συλλόγου θα ξεκινήσουν και τις πρώτες ασκήσεις της χρονιάς υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης Νίκου Ρετζέπη.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς θα δώσουν οι “παλιοί”:Μιχάλης Κουμπάνης, Συμεών Ζάρας, Θοδωρής Σταμπουλής, Νίκος Κάλφας, Σπύρος Πλωμαρίτης και Μάριος Τσίλογλου αλλά και οι “νέοι”: Δημήτρης Γκίκας, Φώτης Νταβουλτζόπουλος, Φειδίας Νυμφόπουλος, Γιώργος Παλλάκης, Φίλιππος Παϊτάρης, Αλέξανδρος Χατζηαντωνίου και Δημήτρης Στεργίου, αλλά και ο Παναγιώτης Σαββίδης απο τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Μοναδικές απουσίες απο την πρώτη θα είναι αυτή του Νίκου Γκόγκου(που αποκτήθηκε φέτος απο την ΑΕ Πυλαίας) αλλά και του Μίλαν Ψάλτου που θα βρίσκεται σε μήνα του μέλιτος.

Share it