Search

Ματαιώθηκε το μπαράζ της Δόξας Δράμας με Καραϊσκάκη απο την ΕΠΟ και αγωνία για τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής!

Αγωνία δίχως τέλος και μεγάλη καθυστέρηση στις εξελίξεις μετά την απόφαση που πάρθηκε με την ΕΠΟ να ανακοινώνει   τη ματαίωση του αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας βασίζεται στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το σκεπτικό της οποίας βασίζεται στον ΚΑΠ του 2016, όπου δεν επιτρέπει την κάλυψη κενών θέσεων στη Football League.

Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση, αν δηλαδή θα πάμε σε πρωτάθλημα με 17 ομάδες η γίνει δεκτή η προσφυγή του Πανελευσινιακού και παραμείνει η ίδια αλλά και να ανέβουν οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ στην Football League αντί των ομάδων που δεν έχουν άδεια.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ’ αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.”

Share it