Search

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις Προσκυνητές και ΑΕΔ

Στο 1-1 έμειναν Δόξα Προσκυνητών και ΑΕ Διδυμοτείχου στη Ροδόπη, στο 4ο φιλικό για την πρώτη και στο 3ο για την δεύτερη.

Με ελλείψεις, αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό και παιδιά από τις ακαδημίες πήγε στην Κομοτηνή η νταμπλούχος Έβρου, ενώ η Δόξα παρατάχθηκε και αυτή με τις δικές της απουσίες.

Η ΑΕΔ ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Ιντζέ στο 70′, ενώ ο Βιόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους πέντε λεπτά αργότερα.

Θετικά συμπεράσματα για τους δύο προπονητές που είδαν τις ομάδες τους να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, αλλά διαπίστωσαν πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Συνθέσεις: 

Δόξα Προσκυνητών (Νίκος Μπαχαρίδης): Παπουτσίδης, Σαμέτ Αμέτ, Ζουπιάδης, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Τρίχας, Παπαρούνας, Δραγανίδης, Βιόπουλος, Κλης, Γιαννακιτσίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ξενοδοχίδης Η., Ξενοδοχίδης Γ., Φουρκάν Αχμέτ, Χακάν Δελί, Βουλγαρίδης, Κυνηγόπουλος, Παπαγεωργίου.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Χρίστο Τελκίνσκι): Συριτούδης, Θάνος, Γκιντίδης, Χρίστεφ, Παπούδης, Πετρόπουλος, Μαμρικισβίλι, Ασπιώτης, Ιντζές, Ζαφειρόπουλος, Εμρέ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυριακίδης, Κοτζά, Τζανετάκος, Πατιαλιάκας, Μαργαριτούδης, Αλεξακίδης.

 

Share it