Search

Με 31 γκολ και εντυπωσιακά σκορ άνοιξε η αυλαία της χρονιάς στην ΕΠΣ Ξάνθης! Αποτελέσματα και σκόρερ του Κυπέλλου

Με εντυπωσιακά σκορ, και τα περισσότερα φαβορί να συνεχίζουν στην Β’ φάση άνοιξε η αυλαία του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης με την μοναδική έκπληξη να σημειώνεται στο Κουτσό οπού ο ΑΠΟΞ κέρδισε με 0-2 τους γηπεδούχους που ωστόσο κατέβηκαν στο γήπεδο με μόλις 9 παίκτες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια επιβλητική νίκη πέτυχε η Ασπίδα μέσα στον Πετεινό, εκμεταλλευόμενη το σημαντικό πρόβλημα κάτω απο τα γκολπόστ των γηπεδούχων, ενώ εντυπωσιακές προκρίσεις πήραν επίσης ο Απόλλων Ξάνθης που πέτυχε 4 τέρματα ενώ είχε και δυο ακυρωθέν με Βίντο και Μαρκοσιάν, αλλά και η επιβλητική Κεσσάνη Ερασμίου που σκόραρε 6 φορές. Το ματς της ημέρας έγινε στο Μαγικό οπού ο Αστέρας πέτυχε απο 3 τέρματα σε κάθε ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού για ένα ημίχρονο Αετού, ενώ στο πιο δυνατό ματς της ημέρας η Βιστωνίδα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕ Ξάνθης σε μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Τοπ σκόρε της πρώτη μέρας αναδείχτηκε ο Δημήτρης Κρουστάλλης της Κεσσάνης που σημείωσε 4 τέρματα, ενώ απο 2 τέρματα πέτυχαν στην πρεμιέρα της φετινής χρονιάς οι Κατσιλίδης(Απόλλων), Χατζηπατεέρας και Κατσής της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων του Σαββάτου, με έντονο μαύρο οι ομάδες που πέρασαν στην Β’ φάση.

ΑΕ Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδας   1-2(Χατζηπατέρας – Ξενιτίδης, Τουρατζίδης)
Ελπίς Γενησέας – Απόλλων Ξάνθης  0-4(αυτογκόλ, Σελβίδης Γ., Κατσιλίδης(2))
Άρης Πετεινού – Ασπίς Ξάνθης   0-6(Χατζηπαρασκευάς(2), Κατσής(2), Κυριαζίδης, Παπαδόπουλος)
Αστήρ Μαγικού – Αετός Τοξοτών  6-3(Ξανθόπουλος, Καλτσίδης, Βούλκος, αυτογκόλ, Τσουβαλίδης, Ταίριδης – Γερνάς, Αναστασιάδης(2))
Κεσσάνη Ερασμίου – Εθνικός Κιμμερίων 6-1(Κρουστάλλης(4), Γιαννακούδης, Γιακούπογλου – Μετίν )
Π. Μελάς Κουτσού – ΑΠΟΞ  0-2(Δ. Παπαδόπουλος, Φαίκογλου Οσμ.)

Share it