Search

Μια επιστροφή και δύο μεταγραφές για τον Άρη Πετεινού!

Τις πέντε μεταγραφές έφτασε η ομάδα του Άρη Πετεινού που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, με τον Άρη να υποδέχεται στον Πετεινό την Ασπίδα Ξάνθης(26/8, 17:30) στα πλαίσια της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη μετά την απόκτηση των Ανδρέα Δασκαλάκη και Χαρούν Πιλέ συνεχίζει την ενίσχυση της κάνοντας δικούς της ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα τα “κιτρινόμαυρα” της ομάδας του Πετεινού θα φορά τη νέα χρονιά ο πολύπειρος επιθετικός Αντώνης Τσακιρούδης(φωτο πάνω) που αποκτήθηκε απο την Ελπίς Σουνίου, αλλά και ο Σπύρος Σταγώνης(φωτο κάτω) που αποκτήθηκε απο την ομάδα του Ορφέα Νέα Αμισσού.

Παράλληλα τα γκολκποστ του Άρη Πετεινού θα υπερασπίζεται τη νέα χρονιά ο Γιώργος Αναστασιάδης που επιστρέφει στον Πετεινό μετά την περσινή του παρουσία στην Ασπίδα Ξάνθης. Οι κινήσεις πάντως της ομάδας του Πετεινού δεν σταματούν εδώ καθώς τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν ακόμη 4 με 5 μεταγραφικές κινήσεις που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα του Άρη που δεν θέλει να περάσει τα περσινά.

Share it