Search

Γιαννακόπουλο, Κίτσιο στο τεχνικό τιμ και 4 μεταγραφές ανακοίνωσαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου!

Με την ίδια φιλοσοφία, με αναπτυξιακό δηλαδή προσανατολισμό, θα πορευθούν και τη νέα σεζόν οι Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξ/πολης.

Στα πλαίσια αυτά ολοκλήρωσαν 4 μεταγραφές παιτριών, ενώ ενισχύθηκαν πολύ σημαντικά και στο προπονητικό τιμ καθώς οι Ανέστης Γιαννακόπουλος και Χρήστος Κίτσιος θα βοηθήσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το δελτίο Τύπου των Αμαζόνων:

«Την Τετάρτη 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας των Αμαζόνων για μια ξεχωριστή πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών 2017-18.

Οι προσθήκες των αθλητριών που μετεγγράφηκαν στην ομάδα θα βοηθήσουν σημαντικά τον κορμό της ομάδας, που προέρχεται από τα αναπτυξιακά της τμήματα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι μετεγγραφές που ολοκληρώθηκαν είναι :

· Βαφειάδου Άννα, 16 ετών με ύψος 1,83 από τη Θύελλα Φερών, η οποία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Εβρίτικου Βόλεϊ.

· Βανδουλάκη Σμαράγδα, 19 ετών με ύψος 1,80 από τον Α.Ο.Καβάλας.

· Καλπακίδου Σοφία, 19 ετών με ύψος 1,74 από τον Α.Ο. Αμυγδαλεώνα.

· Γραμματικάκη Χριστίνα, 20 ετών με ύψος 1,92 από τη Θύελλα Φερών, που συνεχίζει για 2η συνεχή χρονιά στην ομάδα.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της οργάνωσης της ομάδος με αναπτυξιακό προσανατολισμό και στόχο την ενδυνάμωση της υποδομής της.

Την προσπάθεια αυτή θα βοηθήσουν δύο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Βόλεϊ, ο Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Κίτσιος, οι οποίοι θα στελεχώσουν την προπονητική ομάδα του σωματείου και με την παρουσία τους εγγυώνται την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης.

· Ανέστης Γιαννακόπουλος, προπονητής με τεράστια εμπειρία σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Α1 Ανδρών και αναπτυξιακά τμήματα), Νίκη Αλεξανδρούπολης (αναπτυξιακά τμήματα), Α.Ε.Κομοτηνής (Α2 Ανδρών) και τα τελευταία δύο χρόνια Β΄ ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Παγκορασίδων.

· Χρήστος Κίτσιος, διεθνής αθλητής με μεγάλη καριέρα σε Εθνικό Αλεξ/πολης, Ορεστιάδα, Ηρακλή Θεσ/νίκης, Ε.Α.Πατρών και προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Ορεστιάδας.

Η έναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις των ομάδων της Θύελλας Φερών, Καβάλας και Αμυγδαλεώνα για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθούμε όπως επίσης και σε όλες τις αθλητικές ομάδες της πόλης μας καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο».

Share it