Search

Αποκλείστηκε μαχόμενος ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη απο την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ο Παναθηναϊκός «πάλεψε» όσο μπορούσε στο Μπιλμπάο, αλλά δέχθηκε νωρίς γκολ (22′) από την Αθλέτικ και χάνοντας, τελικά, 1-0, έμεινε εκτός Ευρώπης. Η πρόκριση, ωστόσο, χάθηκε σε εκείνο το εφιαλτικό επτάλεπτο στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» δέχθηκαν τρία τέρματα από τους Βάσκους, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-2.

Δοκάρι με τον Τσάβες στο 41′ είχε το «τριφύλλι», που, αν και ζορίστηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, θα μπορούσε να πάρει, έστω, την ισοπαλία.  «Θέματα» σε άμυνα, κατοχή και δημιουργία έδειξε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έγινε αρκετές φορές έξαλλος -με αποτέλεσμα να βραχνιάσει και να μην ακούγεται στις δηλώσεις του στο φινάλε όπως τονίζει το Sport-fm.gr

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Ερερίν,Λαπόρτ, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (74′ Ρίκο), Μουνιαΐν (79′ Ακέτσε), Σουσαέτα (64′ Γουίλιαμς), Λέκουε, Ετσεϊτά, Αντούριθ, Μπαλενθιάγκα, Κόρντομπα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (66′ Μολίνς), Λουντ (66′ Άλτμαν), Λουτσιάνο, Τσάβες (74′ Δώνης).

Share it