Search

Φιλική νίκη με ανατροπή στο φινάλε για τον Άρη Αβάτου επί της Δόξας στο Σιδηροχώρι!

Ένα αρκετά δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σιδηροχώρι, με τον Άρη Αβάτου να κερδίζει σε φιλικό ματς την τοπική Δόξα με 2-1 με το σκορ μάλιστα να διαμορφώνεται στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή που είχε πολύ καλή εικόνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 73′ χάρις σε τέρμα του Σαμαρά, με την αντίδραση απο πλευράς Αβάτου να είναι άμεση ισοφαρίζοντας στο 80′ με τον Ταχτσίδη ενώ στο 90′ κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη χάρις σε τέρμα του Εφεντόπουλου.

Και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές δοκιμές δείχνοντας σε αρκετά καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Επόμενο τεστ για το Σιδηροχώρι είναι και πάλι απέναντι σε ομάδα της Ξάνθης αυτή την φορά κόντρα στον Ορφέα το Σάββατο 26 Αυγούστου, ενώ για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη υπάρχει το παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Δράμας το οποίο όμως δεν έχει “κλειδώσει” καθώς η Δόξα περιμένει την ΕΠΟ να ορίσει το μπαράζ ανόδου στην Football League.

Για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ξεκίνησαν οι: Πριτσίδης, Αλεξακούδης, Πλασταράς, Αγγελής, Τσορτανίδης, Γάιδας, Δεμερτζίδης, Ανδρέου, Μουρατίδης, Γιαννακίδης, Πανουριάς

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τζαμπάζης, Δανίδης, Μίλλερ, Μαυράκης, Κυριακίδης, Αμοιρόπουλος, Χατζήπαππας, Σαμαράς, Ανυφαντάκης

Για τον Άρη Αβάτου ξεκίνησαν οι: Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαίδης, Ευθυμιάδης, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος, Γκέκας.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Βαφειάδης, Μπουνταγκίδης Αλ., Κοτόπουλος, Κελεσιάδης, Εμίνογλου, Ταχτσίδης, Εφεντόπουλς, Κιομουρτζής, Κουτίνης.

 

 

Share it