Search

“Πένταστερος” με τη νέα του εμφάνιση ο Ορφέας Ξάνθης σε εντυπωσιακό φιλικό με τον Μ. Α. Ξηροποτάμου

Μετά από ένα εντυπωσιακό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λευκόπετρας το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ορφέας Ξάνθης που πρόβαρε τις… φουξ εμφανίσεις του, συνέχισε νικηφόρα την προετοιμασία του επικρατώντας με το επιβλητικό 5-2 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου.

Σε μία ανοιχτή αναμέτρηση με 7 γκολ και πολλές φάσεις οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για τους αγωνιστικούς ρυθμούς των ποδοσφαιριστών που είχαν στη διάθεσή τους. Νωρίς νωρίς η ομάδα του Ορφέα πήρε το προβάδισμα χάρις το τέρμα του Λαζαρίδη στο 10′ ενώ στο 27 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γιάννης Καραγκιόζης έκανε το 2-0, ενώ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Χίντ Ιμέρ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο χρονικό διάστημα αυτό, αξίζει να σημειώσουμε πως η νεοφώτιστη ομάδα του Ξηροπόταμου Δράμας αγωνίστηκε κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους προέρχονται από τη Δόξα Δράμας, καθώς υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά και οι δύο πρώην παίκτες της Ακαδημίας του ΑΟΞ Αμαραντίδης και Δράμπαλης

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Καζεπίδης που συνεχίζει στο “τιμόνι” της Δραμινής ομάδας  μετά την περσινή άνοδο, προχώρησε σε πάρα πολλές αλλαγές, ενώ ο Ορφέας συνέχισε με την ίδια 11άδα. Με το “καλημέρα” του β’ μέρους ο Μπερούκας με φανταστικό σουτ μείωσε σε 3-1. Στο 58′ ο Κονταξής έκανε το 3-2, ενώ στο 63′ ο Γιάννης Καραγκιόζης ήταν τελικός αποδέκτης μιας ακόμη όμορφης επίθεσης κάνοντας το 4-2. Στο 84′ ο Λαζαρίδης από κοντά ήταν ο παίκτης που “έκλεισε” το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή το Σάββατο με την Δόξα στο Νέο Σιδηροχώρι.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος (69′ Αθανασίου), Καραγκιόζης Β. (56′ Τορομανίδης), Κατρανίτσας, Τζαμπάζ Χαλήλ (60′ Καρκατζάνης), Μαλαδένης, Μαυρόπουλος (85′ Πιλέ Φεράτ), Λαζαρίδης (85′ Καλλίδης), Χιντ Ιμέρ (65′ Χατζηπαππάς), Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου Τουγιάλ (83′ Κουτσομιχάλης).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κιουμορτζής, Δράμπαλης, Τσοχαταρίδης, Γκαρακλίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Περσίδης, Παυλίδης, Αμαραντίδης, Βλαδίκας.

Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κονταξής, Μπερούκας, Κεντογλου, Κασίδης Αθ., Κεσίδης Κ., Παπίτσας, Χριστοφορίδης, Μαυροβασίλης και Σταμπουλής.

Share it