Search

Νίκησε και μέσα στην Κροατία και πέρασε πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός!

Στους ομίλους του Champions League -και μάλιστα ως απόλυτο αφεντικό- επέστρεψε ο Ολυμπιακός! Χάρη σε γκολ του Μάριν και άψογη διαχείριση του αγώνα, κούνησε σεντόνι με δεύτερη νίκη στη Ριέκα (1-0). 

Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας σκόρερ τον Μάριν (25’), επικράτησε 1-0 της Ριέκα στην Κροατία και σε συνδυασμό με τη νίκη στο πρώτο ματς με 2-1, προκρίθηκε στους ομίλους τους Champions League.

Αυτή, μάλιστα, θα είναι η 18η φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο για τους Πειραιώτες που μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Φοβερό παιχνίδι από τον Οτζίτζα που έβγαλε… μάτια και έδειξε γιατί τον ήθελε σαν τρελός ο Χάσι όλο το καλοκαίρι. Εξαιρετικός τόσο επιθετικά όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι ο Καρσελά, ουσιαστικός ο Μάριν, αξεπέραστος ο Ρομαό! «Βράχος» στην άμυνα ο Ρέτσος, έδεσε καλά με τον Βούκοβιτς και έδειξαν ότι μόλις βρεθούν ακόμη καλύτερα θα αποτελέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο ενώ και ο Καπίνο όπου χρειάστηκε φώναξε «παρών».

Την ερχόμενη Παρασκευή η κλήρωση των ομίλων του Champions League, με τον Ολυμπιακό να τοποθετείται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Ριέκα (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Μάρτιτς, Τζούπαριτς, Ελέζ, Βέσοβιτς, Μαλές, Μπράνταριτς (77′ Ματέι), Γκοργκόν (61′ Κβρζιτς), Μίσιτς, Έμπερ, Γκαβράνοβιτς.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης (61′ Φιγκείρας), Ζιλέ, Ρομαό (80′ Φορτούνης), Οτζίτζα, Μάριν (66′ Σεμπά), Καρσελά, Μπεν.

Πηγή: Sport-fm.gr

Share it