Search

Αποκαρδιωτική εικόνα στις εξέδρες και αρνητικό ρεκόρ στα εισιτήρια της Super League!Τρίτο σε προσέλευση το ματς των Πηγαδίων!!!

Με έξι αναμετρήσεις  άνοιξε τις πύλες του για τους φιλάθλους το φετινό πρωτάθλημα της Super League, συγκεντρώνοντας μόλις και με τα βίας 7.267 θεατές. Κάνοντας τη σχετική διαίρεση, ο μέσος όρος εισιτηρίων της πρεμιέρας φτάνει το αποκαρδιωτικό 1.211.

Προφανώς και το 7.267 είναι αρνητικό ρεκόρ σε πρεμιέρα της Super League αλλά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με άλλες χρονιές καθώς ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έπαιξαν χωρίς κόσμο, ενώ ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Είναι χαρακτηριστικό πως το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό παρότι χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων ήταν πρώτο σε εισιτήρια έχοντας 1,879 φιλάθλους στο γήπεδο, για να ακολουθήσει το ματς της Τρίπολης και στην τρίτη θέση το παιχνίδι των Πηγαδίων μεταξύ Ξάνθης και Λαμίας στο οποίο κόπηκαν 1,198 εισιτήρια.

Ωστόσο ο μέσος όρος 1.211 στα υπόλοιπα παιχνίδια, σε πρεμιέρα πρωταθλήματος αγγίζει τα όρια της… απαξίωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι μιλάμε για πρεμιέρα με το ενδιαφέρον θεωρητικά να είναι  μεγάλο το ντέρμπι της Αθήνα μεταξύ Ατρόμητου και Απόλλων Σμύρνης είχε μόλις 600 φιλάθλους ενώ κάτω απο 1,000 ήταν και στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Πανιώνιο.

Οι αριθμοί δυστυχώς λένε την απόλυτη αλήθεια:

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1.879

Αστέρας-ΠΑΣ 1.547

Ξάνθη-Λαμία 1.198

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1.161

Κέρκυρα-Πανιώνιος 882

Ατρόμητος-Απόλλων 600

Σύνολο: 7.267, Μέσος όρος: 1.211

Share it