Search

Αποχώρηση έκπληξη απο την ΠΑΕ Ξάνθη, παραιτήθηκε ο Νίκος Επιτρόπου! Οι λόγοι αποχώρησης του Διευθύνων Συμβούλου του ΑΟΞ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε απο το πρωί η είδηση της αποχώρησης του Νίκου Επιτρόπου απο τα Διοικητικά της ομάδας του ΑΟΞ, η οποία μάλιστα είναι η δεύτερη τα τελευταία 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στον σύλλογο.

Το Sportsaddict επικοινώνησε με τον πρώην Διευθύνων Σύμβουλο της ξανθιώτικης ΠΑΕ ο οποίος δήλωσε: “Η παραίτηση μου ήρθε για προσωπικούς λόγους, που με αναγκάζουν να μην μπορώ να αφοσιωθώ πλήρως στα καθήκοντα μου που όπως ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια πως δουλεύω. Το γεγονός οτι αποχωρώ απο τα Διοικητικά του συλλόγου δεν αλλάζει την σχέση μου με τον σύλλογο που υπηρέτησα τόσα χρόνια, αγαπώ την ομάδα και τους ανθρώπους που την αποτελούν και θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό της

Ο Νικόλαος Επιτρόπου(αριστερά στην φωτογραφία) γεννήθηκε στις 23/7/1947 στον Ίασμο Ροδόπης. Αποτελούσε το πιο παλιό διοικητικό στέλεχος της Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη και πλέον ΑΟ Ξάνθη, καθώς ασχολιόταν με τα διοικητικά της ομάδας από το 1987, όταν αυτή ακόμα ήταν ερασιτεχνική και πάλευε για την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Πάντα από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, αποτέλεσε έναν από τους πιο ακούραστους εργάτες της ομάδας. Το 1991, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, εγκατέλειψε τα διοικητικά της Π.Α.Ε., στα οποία επανήλθε ξανά το 1996, ύστερα από προτροπή του μεγαλομετόχου κ. Χρήστου Πανόπουλου, πάλι στο πόστο του Διευθύνοντος Συμβούλου, θέση την οποία κατείχε μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου. Ο Νίκος Επιτρόπου είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας της Ξάνθης και δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων αυτοκινήτων.

Πλέον μέχρι να υπάρξει αντικαταστάτης, αν και πιθανότατα να γίνει εκ των έσω, χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ομάδας, Αριστείδης Πιαλόγλου.

Share it