Search

Video: Οι δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία στα Πηγάδια

Απόλυτα ικανοποιημένος απο τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η Λαμία στην Ξάνθη εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των νεοφώτιστων, Μπάμπης Τεννές που παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει ακόμη δύο κινήσεις.

«Η ομάδα που μπήκε στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας για πρώτη φορά. Είχε άγχος αλλά και την τύχη του πρωτάρη. Δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες για γκολ, όσο περνούσε η ώρα η έμπειρη Ξάνθη πήρε μέτρα και πρωτοβουλία.

Είχαμε αμυντικό προσανατολισμό, δεν θυμάμαι να βρεθήκαμε σε κίνδυνο ιδιαίτερα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό που μέσα στην Ξάνθη αποκτά ιδιαίτερη αξία. Εύχομαι να βρούμε και επιθετικές λύσεις για να μην τελειώνουμε τα παιχνίδια με τέτοιο άγχος. Κάθε Κυριακή έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε τον καλό μας εαυτό και να διαψεύδουμε όσους μας έχουν υποψήφιους για υποβιβασμό.

Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο θα γίνουν δύο ακόμη προσθήκες, εύχομαι να βρεθεί λύση στο γηπεδικό και να μπούμε σύντομα στην έδρα μας. Η Ξάνθη είχα την εντύπωση πως θα μας δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα, αλλά η αμυντική μας λειτουργία ήταν τόσο καλή που πηγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα δεν αφήσαμε στην αντίπαλη ομάδα χώρους για να γίνει επικίνδυνη».

Share it