Search

Photos: Φιλική μοιρασιά με πολλά κέρδη για Ορφέα Ξάνθης και ΑΕ Διδυμοτείχου

Αν μιλάγαμε για παιχνίδι πρωταθλήματος σίγουρα θα ήταν απο τα κλασσικά “μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις” η αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με την ΑΕ Διδυμοτείχου που διεξήχθη στο γήπεδο της Λευκόπετρας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 με αρκετά αγωνιστικά οφέλη και για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΔ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος όταν μετά απο σέντρα του Αβογιάν ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με τον Ορφέα στο πρώτο μέρος να έχει και δύο δοκάρια ένα με τον Βασίλη Καραγκιόζη πριν το 0-1 και με τον Μουμίνογλου αφότου ο πολύπεριος στράικερ των Εβριτών άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας ξεκίνησε καλύτερα πίεσε ψηλά και κατάφερε μετά απο ανατροπή του Μουμίνογλου εντός περιοχής, να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Καραγκιόζη. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις λίγες προσπάθειες των δύο ομάδων.

Παρότι αμφότερες είχαν αρκετές απουσίες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, με τον Ορφέα να μοιάζει έτοιμος για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ενώ η ΑΕΔ έδειξε εξαιρετικά σημάδια βελτίωσης και είναι δεδομένο πως με την παρουσία των απόντων αλλά και με τις 2-3 προσθήκες που αναμένονται θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αγωνιστικά.

Για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μακράκης, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Πασχαλάκης, Χίντ Ιμέρ, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Γιαννακόπουλος, Καρκατζάνης και Χατζηπαππάς

Για την ΑΕ Διδυμοτείχου ξεκίνησαν οι: Κυριακίδης, Αλή Κότζα, Παπούδης, Τζανετάκος, Χριστόφ, Μαμρικισβίλι, Εμρέ, Αβογιάν, Σουλεϊμάνογλου, Γιαννόπουλος, Ασπιώτης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γκαβανόζης, Θάνος, Μήνης, Σταματόπουλος, Πετρόπουλος Στ., Ζαφειρόπουλος, Πατιαλιάκας και ο νεαρός τερματοφύλακας Συριτούδης Αγγ.

Share it