Search

Φιλική ήττα με πειστική εμφάνιση για την Δόξα Σιδηροχωρίου απο την δυνατή Καβάλα (+pics)

Σε έναν πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αντιμετώπισε στο “Ανθή Καραγιάννη” την ομάδα της Καβάλας, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0 χάρις σε γκολ του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Ψάλτη.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή έδειξε για ακόμη ένα φιλικό αρκετά καλή εμφάνιση έχοντας πολύ καλή παρουσία απέναντι σε μια απο τις ισχυρές ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στο πρώτο μέρος η Καβάλα ήταν ελαφρώς καλύτερη με τον Κορωνάκη να κρατά το μηδέν σε δύο καλές στιγμές των γηπεδούχων, όχι όμως και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους όταν ο Ψάλτης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 σκορ με το οποίο πήγα  οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Στο δεύτερο μέρους η ομάδα της Δόξας ήταν πολύ βελτιωμένη ήταν αρκετά απειλητική προς την εστία του Παγκάκη όμως ούτε το σουτ του Σαμαρά στις αρχές του δευτέρου, ούτε οι προσπάθειες των Χατζήπαππα, Γιαννακίδη και Μουρατίδη  δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του ΑΟΚ με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ αφού ο Πριτσίδης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ντουρτμές απο κοντά.

Για την ομάδα της Καβάλας ξεκίνησαν οι: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Μπλιός, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Θωμαϊδης, Ντουρτμές. Ενώ έπαιξαν και οι Σέχου , Αδαμάκης , Ζαρωτιάδης , Παυλίδης , Προβατίδης , Παγκάκης ,Κεσαπίδης, Χαραλαμπίδης , Χατζηκυριάκου και Τσακιρίδης.

Για την Δόξα Σιδηροχωρίου ξεκίνησαν οι: Κορωνάκης, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Πλασταράς, Ανυφαντάκης, Χατζήπαππα, Γάϊδας, Σαμαράς, Γιαννακίδης, Μαυράκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τσαμπάζης, Πριτσίδης, Βασιλείου, Πανουργιάς, Ανδρέου, Αμοιρόπουλος, Αγγέλης, Μουρατίδης και Αλεξακούδης

Share it