Search

Πρώτη με σωρεία προβλημάτων για τον Ηρακλή που θέλει Καθάριο και Πατσατζόγλου!

Μετά τα όσα συνέβησαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς με τον Ηρακλή να καταφέρνει να μείνει στην Σούπερ Λιγκ στο γήπεδο αλλά στα χαρτιά να πέφτει, ο Γηραιός πλέον θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το Σάββατο (19/8) έγινε η πρώτη προπόνηση στα γήπεδα του Λώλα στη Σουρωτή με τον προπονητή, Μίλος Κόστιτς, να είναι το καινούριο πρόσωπο χωρίς να έχει τεχνικό επιτελείο δίπλα του αλλά ούτε και φυσιοθεραπευτές και φροντιστές.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, οι παίκτες είναι 20, με τους Καραγκούνη, Αμαραντίδη, Ζαμπάζη και Γιούδα να είναι οι μοναδικοί που έμειναν από πέρυσι. Οι υπόλοιποι είναι νεαροί 20 ετών που ήρθαν από την Αθήνα για να δοκιμαστούν αλλά και παίκτες που ανέβηκαν από την Κ20.

Χωρίς ρευστό, με τον κόσμο απέναντι, ένα «βουνό» από προσφυγές, αγωγές, οικονομικές απαιτήσεις, χωρίς ενημερότητες και εγγυητική, το team του Παπαθανασάκη «φτιάχνει» ομάδα. Με «παιδομάζωμα», δανεικούς και… όπου πάει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν «κλείσει» περίπου 17-18 ποδοσφαιριστές (!) και «τρέχουν» να προλάβουν για προετοιμασία και φιλικά πριν τη σέντρα.

Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης δύο δανεικών απο τον Πανιώνιο με παρελθόν στην Θράκη, ο λόγος για τον πρώην μέσο του Πανθρακικού Νίκο Καθάριο αλλά και τον πρώην μέσο των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης Βασίλη Πατσατζόγλου. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και για τον δανεισμό των Στάικου, Ξηρού και Μπουζούκη.

Photo Credit: Intime

Share it