Search

Πρεμιέρα με γκέλα και αποβολή για διαπληκτισμό στην Super League με τον ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου!

Έχοντας, πιθανότατα, το μυαλό του στον επαναληπτικό με την Έστερσουντ, αλλά και στον αδικοχαμένο οπαδό του, ο «δικέφαλος του Βορρά»… πέταξε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και όσες ευκαιρίες τού παρουσιάστηκαν στο δεύτερο, μένοντας, τελικά, στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, στη Βοιωτία.

Τις μεγαλύτερες φάσεις, ωστόσο, τις είχαν οι εξαιρετικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι, στο 93′, παραλίγο να ξεράνουν τους «ασπρόμαυρους», με τον Ρέι να σώζει την ομάδα του, βγάζοντας το πλασέ του Γιακουμάκη. Ο Αργεντινός γκολκίπερ, μάλιστα, έκανε τη δεύτερη, μεγάλη απόκρουσή του, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη του 53′, όταν είχε στείλει στο δοκάρι του, με τα ακροδάχτυλα, το σουτ του Γιουσούφ!

Πολλές αλλαγές, πάντως, από τον Ραζβάν Λουτσέσκου (ξεκίνησε τους, μέχρι πρότινος, «κομμένους», Λημνιό και Κάτσε), ο οποίος, στο 29′, αποβλήθηκε, μαζί με τον συνάδελφό του, του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό, καθώς οι δυο τους είχαν λεκτικό διαπληκτισμό, μετά από διαμαρτυρία του Ρουμάνου τεχνικού και «απάντηση» του Γάλλου!

Όπως αναφέρει το Sport-fm, όλα ξεκίνησαν από μια φάση στο παιχνίδι. Σε αυτή ο Πρίγιοβιτς έπιασε «αέρα» αντί για τη μπάλα σε σουτ που επιχείρησε και έπεσε στο έδαφος. Ο Λουτσέσκου άρχισε να διαμαρτύρεται στον διαιτητή, Μάνταλο ζητώντας του να καταλογίσει πέναλτι.

Ο Ανιγκό παρατήρησε τι συνέβη και απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, του απάντησε –με έντονο ύφος- ότι δεν υπάρχει μαρκάρισμα και πως ο Πρίγιοβιτς έπεσε μόνος του στο έδαφος.  Αποτέλεσμα αυτού ήταν να φτάσουμε στο σημείο και οι δύο προπονητές να ανταλλάσσουν «γαλλικά» και να μην σταματούν ακόμη κι όταν ο διαιτητής τους προειδοποίησε ότι θα τους αποβάλει… Όπως και έγινε!

Share it