Search

Με μια μεταγραφή απο τον ΓΑΣ και μια… ευχάριστη απουσία λόγω εγκυμοσύνης ξεκινά την Δευτέρα το Γυναικείο της Ασπίδας Ξάνθης!

Το απόγευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος της Ασπίδας Ξάνθης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τις βρει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ θα έχει και το νέο απόκτημα της ομάδας, την Χριστίνα Τσακίρη που αποκτήθηκε απο την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών της αρχηγού της ομάδας Σταυρούλας Καραλίδου που θα γίνει μαμά.

Η σχετική ενημέρωση της Ασπίδας για την πρώτη του Γυναικείου τμήματος αναφέρει:

Ανακοινώνεται πως η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, καθώς και των τμημάτων κορασίδων και νεάνιδων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. Ξάνθης.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο η γυναικεία ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνής για την παραχώρηση- με υποσχετική- της αθλήτριας Τσακίρη Χριστίνας, την οποία καλοσωρίζουμε και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Επίσης, για λίγους μήνες θα έχουμε την «ευχάριστη» απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περσινής μας αρχηγού, Καραλίδου Σταυρούλας, λόγω εγκυμοσύνης. Της ευχόμαστε να έχει καλή εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι.

Share it