Search

Φιλική ήττα με βελτιωμένη εικόνα και απώλειες για την Δόξα Προσκυνητών στην Χρυσούπολη

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών απο το Νέστο  σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Χρυσούπολης, στο δεύτερο τεστ της ομάδας του Νίκου Μπαχαρίδη που ολοκλήρωσε το ματς με τον Πέρτσα να αποχωρεί τραυματίας στο ημίχρονο του αγώνα.

Όπως και στο φιλικό με τον Ορφέα η Δόξα είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο 40′ λεπτό του αγώνα, όμως στο σε δύο ανύποπτες φάσεις δέχτηκε δύο τέρματα, αρχικά στο 41′ και εν συνεχεία στο 44′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε μια φάση που προήλθε απο μαρκάρισμα εκτός περιοχής του Πέρτσα που έφερε και τον τραυματισμό του κίπερ της Δόξας που έκατσε κανονικά στο τέρμα στο φάουλ χωρίς όμως να μπορεί να αποκρούσει το χτύπημα με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νέστου αιφνιδίασε την ομάδα των Προσκυνητών και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-0, για να μειώσει για την Δόξα στο 70′ ο Κατσαρός. Η ομάδα της Δόξας όπως και στο πρώτο της τέστ έτσι και σε αυτό είχε καλή παρουσία στην μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου μέρους δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο απο το 3-1.

Επόμενο τέστ για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη το παιχνίδι της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη με τον Ιπποκράτη, για να ακολουθήσουν τα δύο συνεχόμενα εντός αρχικό το Σάββατο με ΑΕ Διδυμοτείχου και εν συνεχεία την Τετάρτη(30/8) με τον Ορφέα Ξάνθης.

Για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ξεκίνησαν το ματς οι: Πέρτσας, Αχμέτ Φουρκάν,  Περσίδης, Φαρμάκης, Λειβαδιώτης, Χακάν Βελή, Μπακιρτζίδης, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Βιόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αχμέτ Σαμέτ, Κατσαρός, Ξενοδοχίδης Γ., Καραγιαννίδης, Παπαρούνας και Βουλγαρίδης

Share it