Search

Photos: Νέα φιλική νίκη για την Κ17 της Ξάνθης που νίκησε δύσκολα την βελτιωμένη ΑΕ Ξάνθη

Φιλικών συνέχεια για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, με την ομάδα Κ17 του συλλόγου μετά το χθεσινό φιλικό με την Ασπίδα Ξάνθης και τη νίκη με 3-1 να σημειώνει ακόμη μια νίκη απέναντι σε ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης αυτή την φορά επικρατώντας με 2-1 της ΑΕ Ξάνθης.

Ο Κώστας Μπεδρελής είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Ασπίδα αλλά και να δώσει ανάσες σε αρκετούς, σε ένα φιλικό που πάντως ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα της ξανθιώτικης ΠΑΕ καθώς η Αθλητική Ένωση Ξάνθης πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στα έως τώρα φιλικά της με την ομάδα του Χρήστου Μάλαδένη να παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη και πολύ κοντά στα στάνταρ που θέλει ο τεχνικός της ΑΕΞ.

Το πρώτο μέρος ήταν απόλυτα ισορροπημένο με εκατέρωθεν καλές στιγμές, με την Κ17 της Ξάνθης να ανοίγει το σκορ χάρις σε τέρμα του Κακουλίδη στο 28′ με σουτ μέσα απο την περιοχή, με την απάντηση της ΑΕΞ να έρχεται στο 33′ με κεφαλιά του Βαγγέλη Μαλαδένη μετά απο κόρνερ.

Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, ενώ το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικό και στο δεύτερο μέρος με την ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη να στέκεται πολύ καλά στο γήπεδο μέχρι το 80, κάπου εκεί οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή ανέβασαν την πίεση τους δημιούργησαν 3-4 καλές στιγμές με το νεαρό Ομέρογλου να κάνει μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις όμως στο 88′ μια άστοχη έξοδο του Ομέρογλου έδωσε την ευκαιρία στον Κιούπη με πλασέ απο κοντά να κάνει το 2-1 για την  Εφηβική ομάδα  της Ξάνθης.

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε η ΑΕΞ που παρότι είχε και μερικές βασικές απουσίες έδειξε πανέτοιμη για την έναρξη των υποχρεώσεων της με τα παιχνίδια του Κυπέλλου, ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά η Κ17 της Ξάνθης που έτσι και αλλιώς έχει ακόμα αρκετό δρόμο μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της χρονιάς. Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή την Τρίτη κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς

Για την Κ17 της Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Τασίδης, Ποδάρας, Βουτσάς, Μανίσογλου, Κωσταρέλης, Ισμέτογλου, Κιούπης,  Τσιτσεκίδης, Κακουλίδης, Κοτόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τσατάι, Δημητριάδης, Μολώνης, Καφαλής, Καλογρανάς, Δήμου.

Για την ΑΕ Ξάνθης ξεκίνησαν το ματς οι: Μεμέτογλου Τ., Μαλαδένης Χ., Μπάτζιος, Τοπουζίδης, Χιώτης, Καρυπίδης, Ραμαδάν Ταρκάν, Μαλαδένης Β., Χατζηπατέρας και δύο υπο δοκιμή νεαροί επιθετικοί. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μαλκότς, Τσούλφας, Μουμίν Ντόους, Φεράτογλου και Ομέρογλου.

Share it