Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται η Ξάνθη,με τον Σέρβο τεχνικό του ΑΟΞ λίγα εικοσιτετράωρα πριν το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Θρακιώτικης ομάδας να μιλά στο Sportsaddict για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πρώτο ματς στον πάγκο της Ξάνθης, και επίσημη πρεμιέρα το Σάββατο κόντρα στην Λαμία για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα ο Μίλαν Ράσταβατς μας τόνισε: “Είμαστε καλά, και πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι το Σάββατο. Δουλεύουμε για αυτό, βέβαια η ομάδα είναι νέα με πολλά νέα πρόσωπα όπως και νέο προπονητή οπότε σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο, όμως είμαι σίγουρος οτι απο παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε συνεχώς σε καλύτερο επίπεδο. Σίγουρα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος θα πρέπει να είμαστε σε σχέση με τα φιλικά πιο συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι στο γήπεδο τακτικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όμως θα δείτε και εσείς οτι θα βελτιωνόμαστε” συνεχώς.

Για έναν προπονητή που έχει υπάρξει Ομοσπονδιακός τεχνικός στην Σερβία στις μικρές ηλικίες περιμένει κανείς να δίνει μεγάλη σημασία στους νέους παίκτες της ομάδας, και η Ξάνθη διαθέτει αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους εξελίξιμους παίκτες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ομάδα Νέων, για αυτό το θέμα ο Σέρβος τεχνικός μας τόνισε: “Είναι αλήθεια αυτό, έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες, που δείχνουν καλά δείγματα. Είναι παίκτες εξελίξιμοι που θα πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να βελτιώνονται, και να είστε σίγουροι πως όποιοι δουλεύουν σκληρά και τους βλέπουμε να βελτιώνονται θα πα΄ρουν τις ευκαιρίες τους.”

Για τον κόσμο της ομάδας, και ενόψει της σαββατιάτικης πρεμιέρας ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε: “Καλούμε τον κόσμο της Ξάνθης στο πλευρό μας, τους θέλουμε δίπλα μας για την πρεμιέρα όπως φυσικά και σε όλο το πρωτάθλημα. Το Σάββατο και με την δική τους βοήθεια απο τις εξέδρες ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να ξεκινήσουμε με νίκη τις φετινές μας υποχρεώσεις”

Share it