Search

Αγιασμός πριν το ταξίδι στην Ξάνθη και την ιστορική πρεμιέρα στην Super League για την Λαμία!

Τον καθιερωμένο αγιασμό της νέας σεζόν, πραγματοποίησε η Λαμία την Πέμπτη, στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης στη Νέα Άμπλιανη.

Εκεί, βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ, με επικεφαλείς τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον πρόεδρο Γιώργο Ποντίκα. Ο τελευταίος, αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Πηγάδια, σχολιάζοντας: «Σήμερα κάναμε τον αγιασμό της ομάδας μας, εύχομαι στους παίκτες μας υγεία, μια σεζόν χωρίς τραυτισμούς και να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Στα φιλικά τα πήγαμε πολύ καλά, όμως τα φιλικά είναι φιλικά και το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο. Μακάρι να πάμε έτσι και στο πρωτάθλημα». Για το ότι πολύ θεωρούν την ομάδα μας αουτσάιντερ στον αγώνα της πρεμιέρας αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα: «Καλό είναι να μας θεωρούν αουτσάιντερ».

Δηλώσεις έκανε και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος είπε: «Εμείς είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι με την Ξάνθη, ακουλουθεί η σημερινή και αυριανή προπόνηση και θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι μια μεγάλη ημέρα για την ομάδα της Φθιώτιδας η σημερινή καθώς πλησιάζει η συμμετοχή στην Super League και εμείς πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για τα φιλικά παιχνίδια και για το αν η εικόνα της ομάδας θα είναι ίδια με τα φιλικά παιχνίδια: «Σίγουρα τα φιλικά πιστεύως πως διαφέρουν από τα επίσημα παιχνίδια, αλλά δεν παύουν τα φιλικά να δίνουν κάποια συμπεράσματα. Βλέπουμε τα θετικά, βλέπουμε τα αρνητικά και δουλεύουμε πάνω στα αρνητικά για τα βελτιώσουε και να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού, ακολούθησε η προ τελευταία προπόνηση των «κυανολεύκων» πριν αναχωρήσουν για τα Πηγάδια και το παιχνίδι στην Ξάνθη, με την αποστολή να αναμένεται να ανακοινωθεί στην προπόνηση της Παρασκευής.

Share it