Search

Photos: Πλούσιο θέαμα και τέσσερα τέρματα στην φιλική νίκη των Εφήβων της Ξάνθης επί της Ασπίδας

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στο Αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, με την ομάδα Κ17 της Ξάνθης να επικρατεί σε φιλικό παιχνίδι της Ασπίδας Ξάνθης με 3-1.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με καλές στιγμές εκατέρωθεν και πολύ ωραίο θέαμα, καλύτερα στο ματς μπήκε η Ασπίδα Ξάνθης που μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Χριστοφορίδη, μετά απο εκτέλεση φάουλ και αναμπουμπούλα στην άμυνα των Εφήβων της ΠΑΕ. Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά είχε τα ηνία του αγώνα για τα πρώτα περίπου 15-20 λεπτά απο εκεί και πέρα όμως η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κυριάρχησε και με ατελείωτο τρέξιμο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό να ισοφαρίσει και πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με υπέροχο σουτ του Γράβα μετά απο σέντρα του Γκατζόγια.

Και στο δεύτερο μέρος παρά τις αρκετές αλλαγές εκατέρωθεν η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης είχε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε με ένα πολύ ωραίο σουτ Νεκτάριου Κοτόπουλο, μετά απο εξαιρετική ατομική ενέργεια του ίδιου, να κάνει το 2-1 και εν συνεχεία με προβολή του Κιούπη να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 για την ομάδα της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Για ακόμη ένα φιλικό παρότι μπήκε λίγο άσχημα στο παιχνίδι η ομάδα Κ17 της Ξάνθης έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, μια ομάδα με εξαιρετική ποιότητα και πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση παρότι βρισκόμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας. Απο την άλλη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο  μέρος, στο δεύτερο όμως έχοντας μείνει απο δυνάμεις είχε καλή παρουσία αμυντικά όχι όμως και επιθετικά.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή την Παρασκευή κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης, ενώ για την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά ακολουθεί το σαββατιάτικο φιλικό με τον Εχίνο Σπορ.

Για την Κ17 της Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Γκάρας, Θυμιάνης, Τενεκές, Ποδάρας, Πασσαλής, Λεωντσάκος, Γκατζόγιας, Γράβας, Τσιλιγγίρης, Κακουλίδης, Φάκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Δημητριάδης, Κοτόπουλος, Κιούπης, Μανίσογλου, Τηλεβερίδης, Ισμέτογλου, Μολώνης, Κωσταρέλης, Καλογρανάς, Βουτσάς, Καφαλής, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης και Δήμος.

Για την Ασπίδα Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Χατζηγεωργίου, Τζαρτάκης, Σαμαράς, Σαρηγιαννίδης, Νικολούδης, Σάββογλου Ρ., Παπαδόπουλος, Κούπας, Κατσής, Ζώτος, Χριστοφορίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Πεντεζίδης, Σάββογλου Β. Στεπανιάν, Χαραλαμπίδης, Ντουρμπιάκου, Μπαμπούτρης, Ντουμπάν, Τσιλιγγίρης, Μαλάκης.

Share it