Search

Φιλική νίκη για την Κεσσάνη Ερασμίου επί του Άτλα Σελίνου στην τελική ευθεία των ομάδων για το Κύπελλο Ξάνθης!

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η Κεσσάνη Ερασμίου, που επικράτησε του Άτλα Σελίνου με 2-1 σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα  αναμέτρηση με χρήσιμα συμπεράσματα και για τους δύο τεχνικούς, εννέα μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης.

Η ομάδα του Γιώργου Τζαρτάκη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με τέρμα του Αλβανίδη άνοιξε το σκορ ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ για να κάνει το 0-2, όμως οι γηπεδούχοι με πολύ καλή παρουσία κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ισοφαρίζοντας αρχικά με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σεραπτσή, και φτάνοντας τελικά στην ανατροπή με τέρμα του Γιώργου Βασιλειάδη.

Πολύ καλή εικόνα σε ακόμη ένα φιλικό για την ενισχυμένη και με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α’ κατηγορία, Κεσσάνη Ερασμίου, θετική εμφάνιση και για τον Άτλα Σελίνου που παρότι δεν έχουν μπει ακόμη όλοι οι παίκτες του σε υψηλούς ρυθμούς δείχνει πως θα είναι αξιόμαχος και ιδιαίτερα δυνατός ειδικά στην άμυνα ενόψει της επιστροφής της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Βέβαια και για τις δύο ομάδες προέχει η κλήρωση της Δευτέρας, οπού θα μάθουν τον αντίπαλο τους στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης που ξεκινά το διήμερο 26-27 Αυγούστου.

Share it