Search

Στην Αθήνα για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι του “αδερφού” του Μ. Ουζουνίδη με Μπιλμπάο ο Δημήτρης Καρύδης!

Στην Αθήνα βρίσκεται απο το μεσημέρι της Τρίτης ο προπονητής της Αναγέννησης Θαλασσιάς Δημήτρης Καρύδης, που έδωσε το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού οπού προπονητής είναι ο κουνιάδος του Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μάλιστα ο ξανθιώτης τεχνικός θα δώσει το παρών και στις εξέδρες του “Απόστολος Νικολαΐδης” της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει δια ζώσης με τον γιο του την προσπάθεια της ομάδας του βετεράνου ποδοσφαιριστή και πρώην τεχνικού της Ξάνθης, Μαρίνου Ουζουνίδη, στο δύσκολο παιχνίδι των “πράσινων” κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο(17/8, 21:30).

Στο μεταξύ, η προετοιμασία για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τετάρτης (16/8) και στην 20άδα  που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπάρχουν εκπλήξεις, με δεδομένες τις απουσίες των Γιόχανσον, Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά την αποστολή των “πράσινων” απαρτίζουν οι: Στιλ, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Δώνης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μολίνς, Πίσπας, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Εμμανουηλίδης.

Share it